Juul forlag fiske og fangst -
fiskeindustri - havbruk akvakultur - kystkultur - tegneserier |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BØKER |
|
Akvakultur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Varenavn |
Kytstnæringer 2 - Havbruk |
|
|
|
Lydbøker |
|
Varetype |
Bok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pris kr |
218 |
|
|
|
|
|
Cd-rom |
|
ISBN 13 |
978-82-529-1746-8 ISBN 10: 82-529-1746-1 |
|
|
|
|
|
|
|
Forfattere |
Harald Sveier |
|
|
|
Video |
|
Antall sider |
96 |
|
|
|
|
Språkform |
bm/nyn |
|
|
|
Plansjer |
|
Innbinding |
Hft. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AquaLingua |
|
Oversiktlig
innføring i arbeidet på akvakulturanlegg. De forskjellige |
|
|
|
|
|
|
|
fasene
innen oppdrett av laks vektlegges, men oppdrett av marin |
|
|
|
Om forlaget |
|
fisk og skjell er også
med. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenker |
|
Kapitteloversikt: |
|
|
|
|
|
|
|
|
* Produksjonssykluser -
en oversikt |
|
|
|
Startsiden |
|
* Settefisk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anlegg, rogn, klekking, fôring,
vaksinering, smoltifisering, daglig tilsyn |
|
|
Juul forlag |
|
* Matfiskanlegg |
|
|
|
|
|
|
|
Blinken 16 |
|
Innkjøp og mottak av smolt, fôring,
sortering, fiskehelse, daglig tilsyn |
|
|
1349 Rykkinn |
|
* Slakting og
kvalitetsgradering av fisk |
|
|
|
|
|
Tlf. 67 13 21 68 |
|
* Oppdrett av kveite,
torsk og skjell |
|
|
|
|
|
Faks 67 13 10 99 |
|
* Helse, miljø og
sikkerhet |
|
|
|
post@juulforlag.no |
|
|
|
|
|
|
|
|
www.juulforlag.no |
|
Bestill boka |
|
Tips andre om boka |
|
|
|
|
|
Organisasjonsnr: |
|
i nærmeste bokhandel |
|
|
|
|
|
984676867 mva |
|
post@juulforlag.no |
|
|
|
|
|
Bank kontonr.: |
|
faks 67 13 10 99 |
|
|
|
|
5134.06.17162 |
|
eller postadressen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi sender faktura med
bøkene. Porto kommer i tillegg |
|
|
|
|
|
Ingen oppkravsgebyr,
ingen opplysninger om kredittkortnummer. |
|
|
|
|
|
Oppgi
tittel, antall bøker, navn, adresse og eventuell e-postadresse |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
webmaster: post@juulforlag.no |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|